Următorul joc gratis oferit de Epic Games

Următorul joc gratis oferit de Epic Games va fi un RPG open-world numit Rebel Galaxy. Jocul celor de la Double Damage Games va fi disponibil începând cu 12 august.

Rebel Galaxy va înlocui A Plague Tale: Innocence și Minit. Până pe 12 august aceste două jocuri sunt gratis și pot fi descărcate de pe Epic Games. A Plague Tale: Innocence și Minit ar fi costat 203 lei, respectiv 41 de lei.

Săptămâna aceatsa, cei de la Epic Gmaes, ar fi vrut să ofere gratis Speed Brawl dar din cauza unor probleme tehnice acesta a fost înlocuit de Minit.

Epic Games a declarat în ianuarie că platforma lor a atras mai mult de 160 de milioane de jucători pe PC de când s-a lansat în decembrie 2018. Compania a oferit câte două jocuri gratis săptămânal de când au dat drumul platformei. În 2020 aceasta a oferit 103 jocuri gratis ale căror prețuri combinate ar fi ajuns la 2407 de dolari. Epic Games a spus că anul trecut mai mult de 749 de milioane de jocuri gratis au fost revendicate de utilizatorii platformei.

Pentru a putea oferi un număr mare și variat de jocuri gratis Epic Games a cheltuit apropae 12 milioane de dolari în primele nouă luni. În aceste prime nouă luni platforma a oferit 38 de jocuri gratis. Pentru fiecare joc, Epic Games a plătit o sumă diferită companiilor care le-au dezvoltat.

Pentru jocuri ca Super Meat Boy, World of Goo și Rime, Epic a scos din buzunar aproximativ 50000 de dolari. Însă pentru altele au trebuit să plătească 1 milion de dolari sau mai mult. Aceste jocuri au fost Subnautica (1.4 milioane), Mutant Year Zero (1 milion) și Batman Arkham Collection (1.5 million).

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49