Următorul artist care va avea concert în Fortnite

Nu este o surpriză faptul că Fortnite continuă seria concertelor în cadrul jocului. Succesul de care s-au bucurat până acum Marshmello și Travis Scott atrage tot mai mulți artiști.

Travis Scott a obținut 20 de milioane de dolari în urma concertului pe care l-a avut. Mai mult de atât, el a devenit un personaj jucabil în battle royal-ul celor de la Epic Games. Chiar dacă dezvoltatorii nu au anunțat până acum oficial, un utilizator a dezvăluit faptul că va fi Ariana Grande.

Anunțul a fost făcut pe subreddit-ul FortniteLeaks, iar cel care a postat mesajul susține că are surse din interiorul companiei, informează GameRant. Americanca ar deveni astfel al treilea artist care va cânta în Fortnite și se va bucura de un skin special.

Travis Scott portretizat în Fortnite. Credit: Epic Games

Informația nu este încă confirmată, dar moderatorii forumului susțin cele menționate. Veridicitatea informației este întărită de postările anterioare ale autorului. Acesta ar fi distribuit „înainte de termen” informații despre Primal Season și chiar despre noile skin-uri, de exemplu cel cu Lara Croft.

Conform sursei citate, un test al concertului a avut deja loc. Astfel, ne putem aștepta ca evenimentul să aibă loc în viitorul apropiat, cel mai probabil la finalul sezonului. Ariana Grande și-a arătat interesul pentru jocurile video și în trecut. Ea figurează și în jocul Final Fantasy Brave Exvius de pe mobil.

Utilizatorul a mai dat câteva informații înainte ca acestea să fie anunțate oficial. Conform acestuia, vor apărea noi skin-uri bazate pe caracterele din Justice League și Suicide Squad. În același timp, autorul mesajului susține că cei de la Epic Games vor să îl aducă și pe Naruto în joc pentru următorul Battle Pass.

Default image
Phane
Pe D&D e urs mereu. IRL la fel.
Articles: 78