Un nou joc Star Wars va fi anunțat la Gamescom 2021

Cu marele succes al seriei The Mandalorian, Disney și Lucasfilm încearcă să dezvolte franciza Star Wars și mai departe. Astfel, a fost anunțat un nou trailer care va fi lansat la Gamescom 2021, care se va desfășura săptămâna viitoare.


Industria de filme și seriale nu este singura în care Star Wars s-a bucurat de o popularitate recentă. Deși seriale precum Obi-wan sau Andor au fost anunțate de către Disney și Lucasfilm, un joc Star Wars se va bucura de un nou trailer. Astfel, jocul LEGO Star Wars: The Skywalker Saga va fi prezent la conferința Gamescom 2021.

Credit: Disney

Jocurile LEGO Star Wars s-au bucurat întotdeauna de o mare popularitate, astfel nu este surprinzător că mulți fani așteaptă trailer-ul. Jocul a fost amânat până în 2022, deși data inițială a lansării era anul acesta. Mulți fani așteaptă cu nerăbdare și noi știri despre Jedi: Fallen Order 2, însă nimic concludent nu a fost anunțat despre acesta.

Anunțul a fost făcut de Geoff Keighley, prezentator și producător al Gamescom. Keighley a publicat printr-un tweet faptul că în prima zi a evenimentului va fi o premieră mondială asociată cu jocul.

LEGO și Star Wars au avut mereu o colaborare benefică, Star Wars fiind cea mai profitabilă franciză asociată cu LEGO. The Skywalker Saga se anunță a fi unul dintre cele mai ambițioase jocuri LEGO de până acum, cu mai mult de 300 de personaje jucabile, cel mai mare număr din istoria jocurilor LEGO.

Gamescom 2021 va avea loc între 25 și 27 august. Noi, echipa Games Row, vom urmări integral evenimentul și vă vom ține la curent cu cele mai noi trailere și lansări.


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107