Techland lansează un nou gameplay trailer pentru Dying Light 2

Succesorul primului joc Dying Light primește un nou gameplay trailer, care pune în lumină capabilitățile next-gen ale viitorului joc survival-action-horror.


Viitorul joc de la Techland promite îmbunătățiri majore față de primul joc din seria Dying Light. Deși acesta a primit peste 80 de nominalizări și premii, Dying Light avea disperată nevoie de un succesor, acesta făcându-și debutul acum mai bine de 6 ani.

Pe lângă îmbunătățiri grafice, având în vedere apariția noilor console next-gen ale lui Xbox și Playstation, Dying Light 2 Stay Human promite un vast open world în care jucătorii vor putea fugi și lupta cu hoardele de infectați. De asemenea, mecanici role-play își vor face apariția, precum alegeri cu consecințe care vor schimba landscape-ul orașului și relațiile cu NPC-uri.

Credit: Techland

De asemenea, jocul va dispune și de un ciclu de zi și noapte dinamic, precum cel prezent în predecesorul său. Gameplay-ul va fi și el îmbunătățit, accentul punându-se pe un combat brutal și creativ, implicând capcane, random encounters și arme customizabile. Jocul va putea fi jucat și în co-op, între 2 și 4 persoane, însă nu știm siguri dacă acest mod co-op va fi doar online sau și split-screen.

Dying Light 2 Stay Human se va lansa pe 7 decembrie 2021 pentru PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S.

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107