Studioul care a creat PUBG vrea să lanseze un „Witcher coreean”

Krafton, studioul din spatele celebrului joc PUBG, vrea să lanseze un „Witcher coreean”, informează PCGamesN.

Anul acesta, cei de la Krafton au anunțat că vor dezvolta romanul „The Bird That Drinks Tears” („Pasărea care bea lacrimi”) într-o „franciză multimedia”. Până acum, nu se mai știa nimic de progresul acestora. Iată însă că au apărut câteva informații prețioase despre ceea ce producătorii numesc a fi un „Witcher coreean”.

Un analizator de date care a participat la o conferință a celor de la Krafton a dezvăluit mai multe detalii despre planul acestora. Se pare că acesta va fi un joc singleplayer, întunecat, RPG, de fantezie, similar cu ceea ce au reușit cei de la CD Projekt Red. Mai mult de atât, dezvoltatorii vor să extindă această „franciză multimedia” în industria filmelor, serialelor și a benzilor desenate. Dacă îți sună cunoscut este pentru că fix același lucru s-a întâmplat cu seria Witcher, în special datorită ultimului joc, The Witcher 3: Wild Hunt. Tocmai de aici vine și această poreclă de „Witcher coreean”.

Au dezvăluit un joc inspirat din romanul fantastic coreean: „Pasărea care bea lacrimi”. La fel ca în seria „The Witcher”, Krafton vrea să extindă acest joc în alte forme de media, cum ar fi filmele și benzile desenate – conferința de presă Krafton din 25 iulie”, a anunțat utilizatorul care a participat la eveniment.

„Vor să recreeze succesul The Witcher”

Nu este nimic confirmat oficial, dar, de obicei, genul acesta de informații se materializează; iar Krafton au afirmat și în trecut că lucrează la un joc care are la bază romanul „The Bird That Drinks Tears” . Mai mult de atât, conform studioului, cartea a avut parte de un succes inedit în Coreea de Sud, fiind vândute „milioane de copii”. Pe de altă parte, nu este cunoscut încă dacă jocul va fi comercializat și în Occident sau va rămâne doar în Coreea de Sud.

„Jocul inspirat din „Pasărea care bea lacrimi” a fost anterior dezvăluit a fi un joc RPG întunecat, singleplayer. Krafton descrie acest nou joc ca fiind un „Witcher coreean”. The Witcher este o serie de romane fantastice, o serie populară de jocuri video, unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix și a primit recent un film de animație. Vor să recreeze acest succes cu un roman coreean de fantezie”, a completat acesta.

Rămâne de văzut care va fi produsul final. Totuși, este o veste bună întrucât jocurile RPG au capătă o popularitate din ce în ce mai mare, iar competiția este binevenită. The Witcher 3: Wild Hunter și God of War sunt doar două exemple de opere de artă datorită cărora sectorul de gaming este transpus în filme, seriale și altele.

Default image
Phane
Pe D&D e urs mereu. IRL la fel.
Articles: 78