Spider-Man 2, mai aproape decât ne imaginăm

Spider-Man 2 pare să fie mai aproape decât ne imaginăm. Se zvonește că Insomniac, care se ocupă de aceste jocuri, au început deja să lucreze la el. Compania de jocuri lucrează deja la Motion Capture-ul pentru următorul joc.

Nu a trecut mult timp de când cei de la Insomniac ne-au încântat cu ultimul lor produs, Ratchet & Clank: Rift Apart. Noul joc al seriei a adus o perspectivă nouă a poveștii completată de gamplay-ul consacrat și grafica suprinzătoare. Se pare că developerii nu au avut parte de o vacanță lungă după lansarea Rift Apart. Aceștia au trecut imediat la treabă pentru a dezvolta următorul joc Spider-Man.

Știm cu toții că primul joc, lansat în 2018, a fost un real succes. Jocul a devenit cel mai rapid vândut joc cu supereroi din istoria Statelor Unite și cea mai mare lansare a unui exclusiv pe PlayStation, susține GamesIndustry. Pâna în noiembrie 2020, s-au vândut 20 de milioane de copii global.

Deși Marvel’s Spider-Man: Miles Morales este un joc care s-a bucurat de feedback pozitiv din partea fanilor și a comunității de gaming, nu putem spune că a fost o continuare clară a poveștii începute de Insomniac. Acesta a fost mai mult un side story care ne-a oferit posibilitatea de a-l cunoaște mai bine pe Miles și de a trăi experiența Spider-Man din perspectiva lui. Era clar pentru toți că Miles va juca un rol important în continuarea poveștii.

De unde au pornit zvonurile?

Zvonurile legate de Spider-Man 2 au început în urmă cu câteva zile când actorul care îl interpretează pe Miles Morales, Nadji Jeter, a postat o poză pe Instagram îmbrăcat într-un costum motion-capture. Actorul a șters poza imediat dar unul dintre fanii săi a reușit să o salveze. De atunci poza face furori pe social media și fanii sunt entuziasmați de posibilitatea unui nou joc Spider-Man.

Totuși, există posibilitatea ca actorul să lucreze la alt proiect. Singurul proiect în care Jeter a mai folosit tehnologia motion-capture a fost The Last of Us, când l-a interpretat pe Sam. De atunci nu a mai folosit această tehnologie decât pentru Marvel’s Spider-Man. Luând acest lucru în considerare este greu de crezut că Jeter lucrează la un alt proiect, dar nu imposibil.

Nu ar fi deloc suprizător ca cei de la Insomniac să se fi apucat de dezvoltarea următorului joc Spider-Man. Având în vedere succesul enorm de care cele două jocuri au dat dovadă, era de așteptat ca Insomniac să profite și să lucreze la următorul proiect din serie.

„Cu o putere mare vin și responsabilități mari”. Fanii au așteptări mari după primele două jocuri și Insomniac nu vrea să dezamăgească. Acesta ar putea fi un motiv pentru care deja au început treaba.

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49