Sony anulează un exclusiv PlayStation 4

Se pare că Sony a anulat un exclusiv PlayStation 4 care trebuia să se lanseze anul acesta. Deși compania japoneză este pregătită să lanseze multe exclusive în viitorul apropiat, unul dintre ele nu v-a mai apărea pe ecranele jucătorilor.


Jocuri exclusive precum Horizon Forbidden West și God of War Ragnarok sunt așteptate de milioane de fani. Însă eforturile studiourilor first-party și second-party ale lui Sony se vor concentra pe producția jocurilor pe noua consolă PS5. Astfel, jocurile pentru consola de generația trecută nu mai sunt în prim plan. Printre acestea se numără și exclusivul Wild al lui Michael Ancel, creatorul Rayman și Beyond Good and Evil.

Credit: Wild Sheep Studios

Au trecut șapte ani de când Wild a fost anunțat pentru prima oară pentru PS4. De atunci, știrile despre joc au fost puține, așa că fanii au crezut întotdeaună că acesta nu va vedea lumina zilei. Săptămâna trecută însă, Jeff Grub, un cunoscut game designer, a anunțat printr-un podcast că Wild este cel mai probabil anulat.

Este speculată că această decizie a fost luată după ce Michael Ancel și-a anunțat retragerea din industrie încă de anul trecut. Însă atunci Sony și Wild Sheep Studios, care se ocupă de dezvoltarea jocului, au confirmat că jocul este încă în producție. Ultima actualizare despre joc a venit în aprilie 2020, când noi poze care arată concept art-ul jocului au fost încărcate pe site-ul oficial al studioului.

Nici Wild Sheep Studios, nici Sony nu au confirmat acest zvon încă, dar lucrurile nu arată foarte bine pentru Wild.


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107