Skyrim primește Anniversary Edition în toamnă

Bethesda Softworks anunță lansarea Skyrim Anniversary Edition în toamna acestui an. Noua ediție a jocului va conține toate DLC-urile lansate, dar și multe mod-uri din Creation Club.


Se împlinesc 10 ani de la lansarea unuia dintre cele mai bine cotate RPG-uri din toate timpurile. Pentru a onora această ocazie, Bethesda va lansa Skyrim Anniversary Edition pe data de 11 noiembrie 2021, data exactă a lansării jocului în 2011. Ediția aniversară va include versiunea Special Edition a jocului, cea remaster, care se bucură de îmbunătățiri grafice. De asemenea, Bethesda anunță că această ediție aniversară va conține peste 500 de piese din Creation Club: quest-uri, arme, dungeon-uri și multe altele.

Credit: Bethesda Softworks

Skyrim Anniversary Edition este listat deocamdată pe magazinul online al celor de la Bethesda, însă fără preț. Sunt listate și platformele pe care va fi lansat: PC, PS5, PS4, Xbox One și Xbox Series X/S. Pentru mai multe detalii despre aniversarea de 10 ani a jocului, puteți intra pe site-ul skyrim10.com


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107