Se lucrează la un nou joc South Park

Trey Parker și Matt Stone lucrează la un nou joc South Park, pe lângă multe alte proiecte, relatează Bloomberg.

South Park este unul dintre cele mai populare și apreciate seriale din lume. În trecut, încercarea de a transporta universul South Park într-un joc video nu a avut prea mare succes. Primele încercări în această direcție au dat greș deoarece universul și personajele sale au fost transpuse în format 3D.

Obsidian Entertainment este compania care a reușit să suprindă cel mai bine esența serialului în jocurile South Park: The Stick of Truth și South Park: The Fractured But Whole. Dezvoltatorii au încercat să creeze ceva cât mai aproape de original și să contureze exact ceea ce face serialul special. Astfel că au ținut cont de ADN-ul serialului și au creat două jocuri RPG în format 2D.

Noul joc nu va mai fi în format 2D

A trecut ceva de la ultimul joc din serie dar cei de la Bloomberg au declarat că se lucrează la următorul joc. Creatorii South Park, Trey Parker și Matt Stone, vor să facă un nou joc în format 3D. Spre deosebire de ultimele două jocuri, unde South Park Digital Studios a lucrat împreună cu Obsidian Entertainment, de data aceasta jocul va fi dezvoltat doar de South Park Digital Studios.

Decizia de a face jocul 3D este suprinzătoare luând în considerare încercările eșuate din trecut. Motivul pentru care ultimele două jocuri au avut succes a fost faptul că acestea au menținut imaginea serialului. Acest aspect poate ridica semne de întrebare dacă noul joc va fi sau nu în totalitate 3D.

Având în vedere că jocul este dezvoltat in-house, cu Trey și Matt la comandă, nu avem motive de îngrijorare. Probabil nu vom auzi sau vedea nimic legat de joc pentru o vreme dar suntem entuziasmați de această veste.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49