S-a organizat o strângere de fonduri pentru un nou proiect Witcher

Un nou proiect Witcher a fost dezvăluit de către CD Projekt Red. Aceștia au ales însă să finanțeze acest proiect printr-o strângere de fonduri.


Acum că sezonul 2 din serialul Witcher produs the Netflix este finalizat și update-ul pentru PS5 și Xbox Series X/S al lui Wild Hunt este foarte aproape, CDPR plusează cu încă un proiect în universul lui Andrzej Sapkowski. Acest proiect nu este în forma unui serial, film sau joc, ci mai degrabă în forma unei povești manga. Proiectul se numește The Witcher: Ronin, iar acesta a fost debutat pe Kickstarter unde a acumulat peste $450.000.

Credit: CD Projekt Red

Manga-ul se va desfășura în jurul lui Geralt of Rivia, acum aflat într-un tărâm inspirat din Japonia feudală. Povestea principală va avea 4 capitole cu 100 de pagini colorate complet. De asemenea, manga-ul va avea și 3 povești scurte, a câte 15 pagini. Decizia celor de la CDPR de a debuta acest proiect pe Kickstarter este puțin ciudată, însă se pare că fanii apreciază din plin această strategie.

Ținta strângerii de fonduri în valoare de €90,000 a fost doborâtă în doar 2 ore

Pachetul cel mai simplu, care conține doar manga-ul și o vedere, va consta €35. Pentru €50, cumpărătorii vor primi și un poster inspirat din art work-ul cărții. Există și ediți considerabil mai scumpe, de €150 și €1050, însă acestea sunt deja sold out. De asemenea, trebuie menționat faptul că acest manga va fi exclusiv Kickstarter, astfel nu va mai fi distribuit oficial după terminarea campaniei.

Cum prima jumătate a acestui an le-a adus profituri în valoare de 27.5 de milioane de dolari, iar 2020 în jur de 303 milioane de dolari, decizia de a debuta o campanie Kickstarter este discutabilă. Mai presuses de atât, CDPR a doborât Ubisoft pentru a deveni cea mai valoroasă companie de jocuri video din Europa. Astfel, cu siguranță banii nu sunt o problemă pentru compania poloneză.

Cei care au susținut campania vor primii The Witcher: Ronin undeva în luna ianuarie a anului viitor. Pentru cei care vor să pună mâna pe povestea lui Geralt în lumea japoneză, campania Kickstarter va mai fi disponibilă pentru încă 19 zile, de la data scrierii acestui articol.


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107