Red Dead Online poate fi accesat temporar fără PS Plus

Red Dead Online poate fi accesat temporar fără ca jucătorii să fie nevoiți să achiziționeze un abonament PS Plus.

Rockstar, compania renumită pentru seria de jocuri Grand Theft Auto, a lansat pe 13 iulie un nou update pentru Red Dead Online, numit Blood Money. Acesta are scopul de a reaprinde pasiunea fanilor pentru aventurile din Vestul Sălbatic. Astfel, cei de la Rockstar au negociat cu Sony pentru a elimina temporar restricția PS Plus.

În mod normal, deținătorii de PlayStation 4 și 5 trebuie să aibă un abonament PS Plus activ pentru a putea juca jocuri online. Începând cu data de 13 iulie, când update-ul a fost lansat, și până pe 26 iulie jucatorii vor beneficia de o perioadă de probă în care vor putea intra în Red Dead Online fără a avea nevoie de abonament PS Plus. Pe parcursul acestei perioade Rockstar speră ca va îndemna fanii să revină la jocul lor Western preferat.

Credit: Rockstar

Update-ul, Blood Money, constă într-o serie de noi misiuni și obiective în care jucatorii vor trebui să îl ajute pe Guido Martelli să recupereze „Capitale”. Acestea sunt contracte folosite pentru evitarea taxelor. O dată cu acest update a fost introdus și The Quick Draw Club, mini Battle Pass-uri care răsplătesc membrii cu bonusuri, arme și obiecte cosmetice. Unul dintre cele mai interesante obiecte cosmetice fiind chiar outfit-ul lui Dutch’s Redcliff. Poți afla mai multe despre update aici.

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49