Rainbow Six Extraction. Tot ce știm despre noul joc al celor de la Ubisoft

După succesul jocului multiplayer Rainbow Six Siege al celor de la Ubisoft, aceștia vor lansa continuarea acestuia – Rainbow Six Extraction.


Acesta a fost anunțat încă din 2019 drept Rainbow Six Quarantine, însă titlul a fost schimbat ulterior (nesurprinzător). Numele a fost schimbat în Rainbow Six Parasite, iar acum redenumit în Extraction la anunțul făcut de Ubisoft la E3.

Rainbow Six Extraction se va abate de la formula de succes a predecesorului său, acesta fiind un joc co-op, nu matchmaking online. Între unul și trei jucători vor putea controla o echipă de Operatori pentru a combate o invazie extraterestră. Însă, particularitățile tactice întâlnite în Siege vor fi păstrate și în acest titlu. Astfel, pentru cei familiari cu jocul multiplayer al celor de la Ubisoft, Extraction nu va sări departe de copac.

Ce se știe până acum despre Rainbow Six Extraction?

Credit: Ubisoft

Deși acesta a fost anunțat inițial pentru toamna anului 2021, Extraction a fost amânat până în ianuarie 2022. De asemnea, jocul nu va dispune de un mod PvP, acest fiind exclusiv PvE, putând fi jucat cooperativ cu până la 3 jucători. Operatorii vor trebui să se infiltreze în zone periculoase pentru a înfrunta numeroase amenințări extraterestre.

Jocul va fi lansat de asemenea pentru current-gen, dar și pentru last-gen. Jucătorii vor putea alege dintr-o listă de 18 Operatori, fiecare având abilități și particularități unice. De asemenea, la lansare jocul va dispune de 12 hărți diferite pe care jucători le pot străbate, mai multe lansându-se ulterior.

Fiind un titlu care se va lansa consecutiv pe ultimele două generații de console de la PlayStation și Xbox, jocul va dispune și de cross-play. Deocamdată, nu este confirmat faptul că acest cross-play va fi disponibil și cu comunitatea de pe PC.

Astfel, ca să concluzionăm, acestea sunt toate detaliile importante despre Rainbow Six Extraction:

  • Jocul se va lansa în ianuarie 2022.
  • Acesta este un joc PvE co-op, care poate fi jucat de către 1-3 jucători.
  • Jocul se va lansa pentru PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One și Google Stadia. Jocul va fi disponibil și cross-play între PlayStation și Xbox.
  • Jucătorii vor putea alege din 18 Operatori unici, iar 12 hărți vor fi puse la dispoziția jucătorilor în lupta cu invazia extraterestră.
Credit: Ubisoft

Mai multe detalii vor fi publicate de câtre cei de la Ubisoft, însă pentru moment acestea sunt toate informațiile pe care aceștia le-au dezvăluit. Dacă ești curios să aflii detalii despre alte jocuri ne-lansate, citește articolul nostru despre Horizon Forbidden West.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107