PS5 Update – Sony lucrează la sistemul de operare

Următorul update pentru PS5, care momentan este în beta, nu va aduce doar suport pentru capacitatea de stocare. Sony lucrează la sistemul de operare și vrea să introducă mici elemente peste care a trecut cu vederea până acum.

Un element important care va fi introdus este legat de distincția între variantele de PS5 și PS4 ale jocurilor. Update-ul ar trebui să facă mult mai clar pentru toată lumea diferența dintre cele două versiuni. Încă din luna noiembrie a anului trecut deținătorii de PS5 s-au plâns de acest aspect. Cu timpul a devenit mai evident pentru jucători cum să facă diferența, dar încă sunt mulți care se întreabă în ce versiune a unui joc au intrat. Acest lucru va fi rezolvat ușor prin etichetarea jocurilor cu PS5 sau PS4 și prin separarea jocurilor în meniul principal.

În acest tweet se pot observa noile modificări

Sistemul de trofee va fi și el îmbunătățit. Cei de la Sony vor să le ofere jucătorilor abilitatea de a urmări progresul lor în colectarea anumitor obiecte sau îndeplinirea anumitor obiective. Acest lucru va fi accesibil din Centrul de Control și va oferi o modalitate ușoară prin care să vezi ce mai ai de făcut pentru a auzi acel sunet dulce de pop up al trofeelor. Se vor face niște schimbări și la sistemul de mesaje și la cel de party, personalizând mai mult interfața Centrului de Control.

O veste bună pentru membrii PS Now

În urma acestui update membrii PS Now vor putea alege calitatea imaginii în timp ce se joacă. Ei vor putea alege între 720p și 1080p, cu condiția ca conexiunea lor la internet să fie puternică. Acest aspect este binevenit și aduce un plus pentru serviciul de streaming de la Sony. Membrii acestuia vor avea o calitate mult mai bună a imaginii când vor juca jocurile de pe cloud.

Încă nu a fost anunțată o dată exactă pentru lansarea acestui update. Însă, dacă beta-ul face o impresie bună nu vom mai avea mult de așteptat.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49