Premiera Gamescom 2021 va prezenta peste 30 de jocuri

Organizatorii Gamescom 2021 au anunțat noi detalii referitoare la programul evenimentului de săptămâna viitoare. Printre acestea se numără peste 70 de dezvoltatori și publisheri, iar premiera evenimentului va conține anunțuri la peste 30 de jocuri.


Unul dintre cele mai mari evenimente de gaming ale anului, Gamescom 2021 va începe pe 25 august. Premiera evenimentului va prezenta multe jocuri noi, indie-uri și AAA, anunță German Games Industry Association. Evenimentul trebuia să se desfășoare fizic în Köln, Germania, însă acest lucru nu va fi posibil din cauza situației mondiale actuale.

Credit: Gamescom

Gamescom Opening Night Live va începe la 20:30 EEST, ora României. Mai întâi va avea loc o prezentare de jumătate de oră, urmată de main event-ul care va dura două ore. Premiera de anul trecut a evenimentului a atras două milioane de urmăritori simultani. Pentru prima dată, anul acesta, Geoff Keighley, prezentatorul și producătorul evenimentului va fi însoțit de Natascha Becker, drept co-host german.

Suntem încântați să producem încă un Gamescom: Opening Night Live, care va prezenta peste 30 de jocuri din întreaga industrie anul acesta.

Geoff Keighley

De asemenea, pe 26 august, programul IGN Awesome Indies va debuta în jur de 40 de titluri indie într-o prezentare de 90 de minute. Aceasta se va desfășura începând cu ora 21:30 EEST, ora României.

Gamescom 2021 va avea loc între 25 și 27 august, fiind un eveniment complet digital. Este al doilea an la rând în care organizatorii aleg acest format, din cauza restricților COVID-19 impuse de autoritățile germane.


Noi, echipa Games Row, vom urmări integral evenimentul și vă vom ține la curent cu cele mai noi trailere și lansări.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107