Open beta-ul la Back 4 Blood începe pe 12 august

Early beta-ul la Back 4 Blood va fi între 5 august și 9 august, fiind disponibil doar pentru cei care au dat precomandă jocului. Open beta-ul la Back 4 Blood începe pe 12 august și va ține până pe 16 august. Ambele vor fi disponibile pe PC, PlayStation și Xbox.

Cele două beta-uri vor conține două hărți co-op unde jucătorii vor lupta împotriva la The Ridden, foste gazde ale parazitului Devil Worm. Pentru iubitorii de PvP beta-urile conțin și un mod numit Swarm, ce constă într-o competiție între două echipe, Cleaners și Ridden. Echipele vor fi pe rând Cleaners, supraviețuitorii, cât și The Ridden, într-un format de 4v4. Echipa care supraviețuiește cel mai mult în 2 din 3 meciuri câștigă.

Turtle Rock, compania care a dezvoltat jocul, a dezvăluit detalii despre cast, modurile de joc și DLC-uri. Încă de la E3 2021 a fost anunțat că hărțile și modurile adiționale din DLC-uri vor fi disponibile tuturor jucătorilor dintr-un party atâta timp cât liderul party-ului le deține.

Cei care se joacă pe PC se pot aștepta ca jocul să suporte numeroase caracteristici. Acestea pot fi rezoluția 4K, lipsa limitei de frame-uri și multe altele.

Back 4 Blood va fi lansat pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S pe 12 octombrie.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49