Oddworld: Soulstorm se lansează și pe Xbox

Cei de la Oddworld Inhabitants au anunțat că Oddworld: Soulstorm se lansează pe Xbox One și Xbox Series X/S. Compania nu a anunțat o dată exactă a lansării, însă dezvoltatorii pregătesc și conținut nou pentru Soulstorm.

Oddworld: Soulstorm este un remake al jocului Oddworld: Abe’s Exoddus apărut în 1998. Personajul principal numit Abe, un Mudokon, încearcă să își salveze poporul exploatat prin muncă de Glukkoni. Jocul este un sidescroller în format 2.5D unde Abe adună provizii, crează arme pentru armata sa de Mudokoni și rezolvă puzzle-uri.

Jocul oferă posibilitatea de a găsi și a salva 1000 de Mudokoni care să i se alăture lui Abe în rezistență. Sfârșitul jocului este afectat de numărul de Mudokoni salvați. Soulstorm conține 15 niveluri disponibile din start și încă 2 niveluri secrete care trebuiesc deblocate. După terminarea fiecărui nivel jucătorul va primi un calificativ. Acesta variză în funcție de numărul de Mudokoni salvați în acel nivel.

Calificativul „good“ este oferit jucătorilor care reușesc să salveze cel puțin 80% din Mudokoni într-un nivel. Pentru a dezvălui cel mai bun sfârșit trebuie să obții acest calificativ în 12 niveluri din cele 15. Acest lucru va debloca și cele două niveluri secrete. Un nou sfârșit va fi dezvăluit jucătorilor hardcore care reușesc să obțină acest calificativ în toate cele 17 niveluri.

Oddworld: Soulstorm a fost lansat la începutul acestui an, pe 6 aprilie, doar pe PC, PS4 și PS5. Versiunea de PC este exclusivă pentru Epic Games Store și versiunea de PS5 a fost oferită membrilor PS Plus la lansarea jocului în luna aprilie.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49