Noutăți despre God of War Ragnarok și Horizon Forbidden West

Președintele Sony, Jim Ryan, a oferit în timpul unui interviu noutăți despre God of War Ragnarok și Horizon Forbidden West. Acesta a dezvăluit că cele două exclusive PlayStation vor fi lansate „în următorul an”.

Inițial ambele jocuri ar fi trebuit să fie lansate în 2021, dar se pare că vor fi amânate pentru 2022. Momentan, Horizon Forbidden West încă are șanse să fie lansat până la sfârșitul acestui an. Însă va trebui să așteptăm un pic mai mult pentru God of War Ragnarok.

Ryan a declarat ca nici un joc Sony nu va fi grăbit. Dacă este nevoie de mai mult timp pentru ca jocul să atingă nivelul dorit, atunci jocul va fi lansat mai târziu. „E mai bine să aștepți și să ai un joc grozav decât să te grăbești și să ai un joc bun sau destul de bun” a spus președintele Sony în timpul interviului pentru TMTPost. Acesta e de părere că gamerii rețin doar jocurile grozave și uită de cele catalogate doar ca jocuri bune.

Jim Ryan are completă dreptate. Orice gamer ar prefera ca un joc să fie amânat pentru a fi lansat mai târziu la capacitatea lui maximă, decât să fie grăbit și să dezamagească. Aceste declarații ale lui Jim Ryan confirmă faptul că înțelege gamerii de pretutindeni și vrea ca produsele Sony să fie încadrate doar la categoria de „cele mai bune jocuri”. Sub conducerea lui Ryan, Sony încearcă să livreze doar experiențe premium.

Studiourile care dezvoltă cele două exclusive, Guerrilla Games și Santa Monica Studio, sunt cunoscute pentru seriozitatea lor și dorința de a atinge cel mai înalt nivel. Primele jocuri ale fiecărei serii au avut un succes total și sunt cosiderate jocuri de referință pentru vechea generație. Nu e nici un dubiu că succesul lor va continua și pe PS5.

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49