Noul studio That’s No Moon lucrează la un joc AAA

Foști angajați Naughty Dog și Sony Santa Monica au înființat un nou studio, pe nume That’s No Moon, și lucrează la un titlu AAA. Aceștia au primit un buget de 100 milioane de dolari de la compania coreeană Smilegate.


Studioul That’s No Moon Entertainment are la dispoziție nume mari din industria jocurilor video. Printre acestea se numără și Taylor Kurosaki ca și director creativ. Kurosaki a lucrat la titluri mari atât pentru Naughty Dog, cât și pentru Infinity Ward. Se alătură echipei și Jacob Minkoff, lead game designer la jocul The Last of Us al celor de la Naughty Dog.

Scopul acestui nou studio este de a livra jocuri singleplayer AAA care se concentrează pe experiența narativă. Având în vedere titlurile la care au lucrat angajații, printre care se numără God of War, Destiny, The Last of Us Part II, Uncharted 4: A Thief’s End, dar și multe altele, studioul arată extrem de promițător.

Credit: Smilegate

Bugetul de 100 milioane de dolari a fost alocat de compania coreeană Smilegate. Aceștia sunt cunoscuți în mare parte pentru jocul CrossFire, care a generat mai bine de 10 miliarde de dolari. Prin această investiție, compania dorește să se remarce mai mult pe piața vestică.

Ce se știe despre acest nou joc?

Deocamdată nu se cunoaște niciun detaliu despre noul joc. Anunțul a fost făcut mai mult pentru a promova studioul și pentru a oferi oportunitatea de alăturare a mai multor angajați. Având în vedere cât de nou este acest studio, este improbabil să auzim detalii noi despre acest proiect, prea curând.


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107