Noul joc Sonic a fost anunțat „un pic cam devreme”

Noul joc Sonic a fost anunțat „un pic cam devreme” , susține liderul echipei. A mers cam repede și „un pic cam devreme”, presupun.

Credit: Sega

Livestream-ul „May’s Sonic the Hedgehog” s-a terminat cu un teaser al unui nou joc din partea echipei Sonic, pentru anul 2022. Putem observa doar un tip de efect digital în timpul alergării sale clasice și o pădure. În rest, nimic care să „ridice o sprânceană”.

Într-un interviu cu cei de la 4Gamer, tradus de Nintendo Enthusiast, în care Takashi Iizuka recunoaște că anunțul a fost făcut mult prea devreme. Acesta venind cu un răspuns:

Nu am anunțat un nou joc de acțiune pentru seria Sonic de la Sonic Forces.

Takashi IIzuka
Credit: Screen Rant

Referirea fiind pentru jocul dezamagitor din 2017. Aspect care i-a făcut pe fanii seriei să se îngrijoreze. „Chiar dacă este un anunț prematur, am dorit să profit de această ocazie să anunț jocul pentru cei 30 de ani de aniversare ai seriei”, a completat Takashi Iizuka.

Fiind întrebat despre forma misterioasă care este urmărită de Sonic la finalul clipului, Iizuka raspunde: „Este ceva simbolic care apare în joc. Însemnătatea ei rămâne secretă. Dar, pot spune că nu este ceva care nu poate să fie dedus de către oricine. O sa arătăm mai multe detalii, asa că vă rog să mai așteptați puțin”.

Acestea fiind spuse, nu vom mai auzi o perioadă despre noul joc Sonic. După anumite speculații, jocul în creare se numește „Sonic Rangers”, un open-world, cu un tower-climbing în stilul Ubisoft, sistem XP și skill tree.

Nu uita, când te joci, fă-o pentru tine. Așa că joacă-te ce dorești, și cu plăcere. Echipa Games Row te salută si spor la joacă!

Credit: Wallpaper Flare

Default image
I.G.
Iubește „Japoniaaa” mai rău ca Dorel.
Articles: 5