Noul joc Marvel anunțat de Firaxis

Noul joc Marvel anunțat oficial la Gamescom de Firaxis, compania recunoscută pentru jocurile XCOM. Marvel: Midnight Suns va păstra gameplay-ul consacrat al jocurilor XCOM, aducând în prim-plan supereroii noștri preferați din universul Marvel.

Jucătorii care așteptau cu nerăbdare un nou joc XCOM s-ar putea să fie dezamăgiți. Jake Solomon de la Firaxis a declarat că în Midnight Suns moartea caracterelor nu va fi permanentă din cauza diferenței narative. Inamicii ar trebui să fie speriați de tine nu tu de ei.

Zvonuri despre un joc XCOM cu supereroi Marvel au apărut, chiar înainte de E3, în cadrul unui leak al celor de la 2K. Vei avea opțiunea de a-ți crea propriul erou, dar supereroi precum Iron Man și Dr. Strange vor fi și ei prezenți.

Marvel Midnight: Suns nu este prima încercare a celor de la Firaxis de a crea un joc turn-based cu supereroi. Anul trecut Firaxis a lansat XCOM: Chimera Squad, un joc tactic unde echipele sunt formate din eroi cu personalități încorporate și abilități. Pe scurt, jucătorii controlează o echipă de superpolițiști care încearcă să mențină pacea între oameni și extratereștri. Chimera Squad a pierdut puțin din esența jocurilor XCOM din cauza acestui aspect. Gândul că ai putea pierde un membru al echipei permanent este lucrul care face jocurile XCOM speciale, deoarece jucătorii se gândesc de două ori înainte de a lua o decizie.

Chimera Squad a fost un test pentru următorul joc tactic cu supereroi ce avea să apară. Ne putem aștepta ca multe idei și mecanici prezente în Chimera Squad să fie folosite și îmbunătățite în Marvel: Midnight Suns.

Vestea bună este că nu mai avem mult de așteptat pentru a experimenta noua poveste Marvel. Data lansării este martie 2022.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49