Nou proiect de la Netflix: Serial bazat pe League of Legends

După cum s-a remarcat în ultimul timp, Netflix adaptează tot mai multe jocuri video la nivelul de seriale. Castlevania și The Witcher au deja un mare succes. De asemenea, urmează ca Netlix să mai lanseze seriale bazate pe League of Legends, Dragon Age, Pokemon și Mass Effect.

Ne putem aștepta la multe titluri de la Netflix, dar poate cel mai incitant este seria League of Legends. Spre deosebire de serialul animat, Arcane, care va veni anul acesta, seria proaspăt anunțată va fi un hibrid live-action / CGI și mult mai robust.

Plot-ul serialului League of Legends

Seria va distribui actori și va folosi CGI pentru a aduce mai mulți campioni din jocuri pe micul ecran, inclusiv Master Yi, Teemo, Thresh, Diana, Ashe, Ziggs, Caitlyn, Lux și mulți alții. Intriga îl va urma pe Ryze în timp ce reunește un grup de campioni pentru a aduna rune și pentru a preveni sfârșitul apocaliptic al Runeterrei. Pe parcurs, el și campionii săi vor lupta cu dușmani cunoscuți. Spectacolul este așteptat să fie anunțat în curând, cu un showrunner anunțat la acel moment. Distribuția va începe în următoarele câteva luni după aceea.

Deocamdată, realizatorii seriei au fost rezervați în ceea ce privește informațiile despre această serie. Dar, reprezintă ceva foarte promițător până acum, poate chiar o pauză de la jocul propriu-zis în care îți rupi nervii săptămânal.

Default image
Pavel
Geograful echipei. Ne tot zice că Pământul are 4 puncte cardinale.
Articles: 24