New World a fost amânat din nou

New World, jocul MMO al celor de la Amazon, a fost amânat o lună după rezultatele din beta. Jocul trebuia inițial să fie lansat pe 31 august dar Amazon a decis să mai lucreze la el până pe 28 septembrie.

Echipa care lucrează la New World a anunțat acest aspect printr-un tweet. Ei au explicat că au nevoie de mai mult timp pentru a îmbunătăți jocul pe baza feedback-ului primit. De asemenea, echipa le-a mulțumit jucătorilor și fanilor pentru suportul oferit în timpul beta-ului. În această perioadă, New World a devenit unul dintre cele mai vizionate jocuri pe Twitch și unul dintre cele mai jucate jocuri pe Steam.

„Pe parcurs, am primit mult feedback din partea voastră pe care îl vom folosi să îmbunătățim New World. Ne dorim ca lansarea New World să fie o experență plăcută și amuzantă pentru toți jucătorii, și asta înseamnă să îl optimizăm bazându-ne pe ce probleme ați întâmpinat în timpul beta-ului.”

Pentru ca jocul să fie în cea mai bună stare în ziua lansării echipa de la New World a decis că mai are nevoie de câteva săptămâni pentru a îl finisa. Asta ar însemna ca ei să înlăture bug-urile existente și să îmbunătățească stabilitatea jocului.

Dezvoltatorii au subliniat că nu a fost o decizie ușoară și că nu e prima dată când schimbă data lansării. Însă, echipa este determinată să livreze cel mai bun produs având în vedere suportul oferit de jucători. Cei de la New World au actualizat tweet-ul și se pare că jucătorii au petrecut mai mult de 25 de milioane de ore în joc.

Ultima oară când jocul a fost amânat echipa a avut nevoie să implementeze câteva aspecte importante care țineau de end-game.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49