Netflix intră în industria jocurilor video

Netflix, gigantul tehnologic celebru pentru serviciul său de streaming a filmelor și serialelor, vrea să intre în industria jocurilor video, informează Bloomberg.

Un executiv care a trecut pe la EA Sports va fi vicepreședintele departamentului de gaming din cadrul Netflix. Practic, compania vrea să lanseze un serviciu de streaming și pentru jocuri, intrând astfel în competiție cu Google Stadia și PlayStation Now.

În același timp, cei de la Netflix susțin că nu vor taxa utilizatorii în plus pentru gaming – va fi inclus în prețul abonamentului. Prin această mișcare, Netflix vrea să ia fața rivalilor săi clasici, precum HBO sau Disney. Compania caută acum să își definitiveze echipa acestui departament în următoarele luni, pentru ca mai apoi să intre și în domeniul jocurilor video.

Totuși, ceea ce poate părea un lucru bun (includerea serviciului în prețul abonamentului), poate atrage după sine un aspect negativ. Prețul abonamentului la Netfix ar putea crește odată cu expansiunea domeniilor în care aceștia activează.

Default image
Phane
Pe D&D e urs mereu. IRL la fel.
Articles: 78