Netflix ar putea colabora cu PlayStation

Netflix a dezvăluit recent că vrea să intre în industria jocurilor video. Acum, utilizatorii au găsit câteva fișiere în aplicația Netflix de pe iOS care sugerează că se pregătește o colaborare cu PlayStation, informează GameRant.

Ideea că serviciul de streaming de filme și seriale ar putea intra în competiție directă cu granzii industriei a stârnit diverse reacții. Unii sunt de părere că Netflix nu are infrastructura necesară abordării acestui sector, în timp ce alții salută decizia și așteaptă produsul finit.

Utilizatorii au postat patru imagini. Două dintre acestea au legătură cu Netflix. În primul rând este logoul „Shark”, numele de cod pe care îl poartă proiectul Netflix. Alături de acesta a fost găsit și o altă imagine, pe care scrie N Game, cu celebrul N roșu.

Nimic suspect până acum, dar următoarele două poze sugerează, după spusele celui care le-a postat pe Twitter, o posibilă colaborare cu Sony/PlayStation. În prima imagine putem vedea două controllere DualSense, iar în a doua o imagine cu protagonistul din Ghost of Tsushima.

Dacă Netflix colaborează cu PlayStation pentru serviciul de streaming de jocuri, impactul ar fi major. Parteneriatul ar atrage mai mulți abonați/utilizatori decât PlayStation Now mai mult ca sigur. Discutabil, dacă Netflix își va lansa serviciul în colaborare cu PlayStation, ar putea deveni instant lider de piață.

Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla. Netflix nu și-a definitivat încă echipa pentru acest departament, dar un parteneriat cu PlayStation ar fi un avantaj din mai multe puncte de vedere.

Default image
Phane
Pe D&D e urs mereu. IRL la fel.
Articles: 78