Motivul pentru care Sony cumpără Crunchyroll

Pe data de 10.07.2021, Sony a cumpărat studioul de anime streaming, Crunchyroll. Astăzi această achiziție este completă, costând 1.175 miliarde dolari. Dar de ce? Motivul adevărat pentru care Sony cumpără Crunchyroll:

Achiziția vine „la pachet” cu cei 5 milioane de plătitori pentru serviciile de streaming și 120 de milioane de useri înregistrați. Pe lângă Crunchyroll, Sony mai deține și filiala, Funimation. Așa că motivul acestei „cumpăraturi” este de a crea o nouă experiență de abonament, cu o variantă de plată online.

Se zvonește că sunt planuri pentru Crunchyroll să fie parte dintr-o ofertă de PlayStation Plus Premium, anunța eurogamer. Numele acestui abonament se spune că o să se numească: PlayStation Plus Video Pass. Se pare că acesta este motivul adevărat pentru care Sony cumpără Crunchyroll.

Credit: PlayStation

Un preț de început ar putea să fie de cel puțin $15, având în vedere că abonamentul normal lunar este de $10. Oferta care poate să fie mult mai atractivă pentru mulți fani de gaming și/sau de anime.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, îți lăsăm un link: https://gamesrow.ro/sony-a-achizitionat-cel-mai-mare-site-de-anime-uri/

Nu uita, dacă cu jocurile nu te joci, atunci de anime-uri nu te lași.

Default image
I.G.
Iubește „Japoniaaa” mai rău ca Dorel.
Articles: 5