MMORPG-ul de la Amazon a depășit 200.000 de utilizatori în Beta

MMORPG-ul de la Amazon, New World, a depășit cifra impresionantă de 200.000 de utilizatori pe Steam în acest weekend, aflat încă în Beta.

Conform site-ului SteamDB, care înregistrează diferite informații despre aplicațiile de pe Steam, New World a adunat în Beta-ul din weekend peste 200.000 de utilizatori unici. Acesta a depășit constant 150.000 de utilizatori unici de la lansarea Beta din 20 iulie 2021.

Datorită statisticilor și cifrelor mari acesta a ajuns pe locul șase între cele mai populare titluri de pe Steam. A depășit chiar titluri precum Rainbow Six Siege și Team Fortress 2 sau Football Manager 2021. Important este să menționăm că Beta-ul actual va fi activ până pe 2 august. În timpul acesta, Amazon face mai multe teste pentru a optimiza serverele. În același timp, compania fondată de Jeff Bezos face update-uri constante pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor și optimizare pentru engine-ul în care este făcut jocul.

Acestea fiind spuse, Amazon nu a avut același succes cu titlurile anterioare, precum Crucible. Jocul era un shooter multiplayer free-to-play lansat pe 20 mai 2020 și închis pe 9 octombrie același an. Au mai avut în plan și un MMO cu tema Lord of the Rings. Acesta, din păcate, nu a fost nici măcar lansat și nici nume nu a avut la momentul respectiv.

Așteptări și concluzii

Eu unul am așteptări destul de mari de la noul MMORPG al celor de la Amazon. Aștept de ceva timp un MMORPG în care să arunc câteva ore bune. Din căutările mele, jocul este pe drumul cel bun. În Beta-ul din iulie, Amazon a primit mult de feedback de la testeri și chiar au ținut cont de asta. Au îmbunătățit combat-ul și au adăugat content nou precum misiuni noi, au refăcut sistemul de crafting. Mai mult de atât, chiar au echilibrat toate armele și abilitățile. Toate aceste îmbunătățiri au dus la numărul mare de testeri din Beta-ul actual. Sper că o vor tine tot așa deoarece sigur îl voi juca la momentul lansării.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Lup
E chel de mic, prea mult stres la grădiniță.
Articles: 5