Marvel XCOM – orice zvon are un sâmbure de adevăr

Un joc Marvel XCOM ar putea apărea, 2K Games urmând să anunțe foarte curând o „nouă franciză”.

Take-Two Interactive, compania-mamă a editorului, a expus câștigurile trimestriale. Președintele Karl Slatoff le-a spus investitorilor că „la sfârșitul acestei luni, 2K va dezvălui detalii despre o altă franciză interesantă planificată pentru lansare în acest an”.

La începutul acestei veri, o postare pe Reddit a dezvăluit detalii despre viitoarea listă de jocuri a companiei. Un astfel de detaliu susținea că Firaxis lucrează la un „joc de acțiune folosind proprietatea Marvel”. De asemenea, vor apărea „actori celebri care exprimă personajele”, ceea ce ar putea însemna că acesta este jocul pe care 2K îl pregătesc să îl anunțe. Cu toate acestea, lista prevede și un alt titlu, Codename Volt, descris ca un „nou joc de acțiune”. Acest joc se zvonește că se va denumi „Cthulu întâlnește Saints Row”. Se pare, însă, că este doar în etapele inițiale de dezvoltare.

Unele dintre detaliile din această listă – inclusiv existența Tiny Tina’s Wonderlands și star-ul de pe coperta NBA 2K22 – au fost deja confirmate ca fiind exacte, oferind o relativă încredere celorlalte două titluri pe care 2K ar putea să le pregătească pentru a le anunța.

Zvonul că dezvăluirea va veni luna aceasta înseamnă că așteptarea este scurtă pentru a afla ce are 2K în minte. De asemenea, Gamescom 2021 are loc la sfârșitul lunii august. Astfel, compania poate folosi vitrina Opening Night Live pe 25 august pentru a-și prezenta noul joc. Odată cu dezvăluirea, Slatoff a confirmat, de asemenea, că nici nu vom aștepta prea mult jocul. O dată de lansare stabilită „în acest an” înseamnă că orice ar avea compania în manșă, va ajunge la sau înainte de 31 martie 2022, care este la aproximativ opt luni distanță.

Default image
Pavel
Geograful echipei. Ne tot zice că Pământul are 4 puncte cardinale.
Articles: 24