Mai avem de așteptat pentru Overwatch 2

Un leaker a dezvăluit că mai avem de așteptat pentru Overwatch 2. Se pare că dezvoltarea jocului va dura mai mult decât se așteptau cei de la Blizzard. Este posibil ca jocul să nu se lanseze în 2022.

Overwatch s-a bucurat de un real succes încă de la lansarea sa în 2016 când a fost numit și jocul anului. Blizzard a reușit atunci să ofere o nouă perspectivă a clasicului multiplayer first-person shooter pe echipe, jocul fiind descris ca un „hero shooter“. Având în vedere aceste aspecte nu este deloc suprinzător că următorul joc al seriei este unul dintre cele mai anticipate în această perioadă. Din păcate o sursă credibilă a seriei a anunțat că Overwatch 2 este mai departe decât ne așteptam.

Overwatch 2 nu este un sequel tradițional, gameplay-ul jocului se va concentra mai mult pe PVE și co-op. Acesta va cuprinde o poveste full co-op și Hero Missions care te răsplătesc pe măsură. Modul clasic de PVP nu va dispărea și jucătorii vor putea concura, în continuare, în două echipe de câte cinci.

Unul dintre lucrurile noi implementate în PVP va fi legat de restricția claselor. Fiecare echipa va trebui să aibă un tank, două caractere cu DPS mare și doi suporți. Blizzard a confirmat faptul că în PVP jucătorii de Overwatch vor putea juca împreună și împotriva jucătorilor de Overwatch 2.

Sursa speră că informația este falsă

Leak-ul a fost postat pe Twitter de @Metro_OW. Acesta a declarat că dezvoltarea jocului durează mai mult decât ne așteptm și că există șanse mici să fie lansat anul viitor. Metro speră ca această informație să fie falsă, însă informațiile oferite de el în trecut, despre Overwatch, s-au dovedit a fi adevărate. Metro a dezvăluit în trecut un erou nou ce avea să fie introdus în jocul original, Ashe, dar și detalii importante despre Overwatch 2 înainte de a fi anunțat la BlizzCon 2019.

Într-un follow up la tweet-ul său, Metro a declarat că nu știe dacă Blizzard va fi în stare să își pastreze comunitatea de jucători încă un an și jumătate. Update-uri majore sunt necesare pentru a atrage în continuare jucătorii.

Această informație este surpinzătoare doarece Blizzard a confirmat recent că dezvolatarea jocului a trecut de un nivel important. Ar trebui să primim mai multe informații din partea lor în următoarele luni, dar tweet-ul lui Metro denotă altceva. S-ar putea ca Blizzard să nu poată temina jocul la timp și putem estima că acesta va fi lansat în 2023.

Deși nu avem un motiv clar al acestei presupuse amânări, trebuie să luam în considerare impactul virusului asupra industriei. Multe alte jocuri au fost amânate din această privință. Câteva exemple ar fi God of War și Horizon Forbidden West. Un al posibil motiv ar putea fi procesul în care compania este implicată.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49