Konami confirmă succesorul pentru PES și noi detalii

Succesorul PES care este eFootball, o să conțină doar nouă echipe legitimate și un mod basic de exibition matches.

Titlul care o să se extindă cu o expansiune de Master League, care o să fie pe post de DLC. Data pentru acest mod este necunoscută în prezent. Fanii au punctat faptul că jocul o să pară mai mult un demo la lansare.

Credit: Konami

Konami admite: „În multe feluri, da (este un demo). Dorim ca oamenii să se obișnuiască cu eFootball cât de repede posibil. De aceea este un număr restrâns de echipe și moduri de joc”. Publicația Japoneză clarifică faptul că nu o să existe microtranzacții la lansare: doar odată cu DLC-ul.

Se pare că, eFootball nu o să se axeze pe monede virtuale comparativ cu predecesorul său. „Jocurile precedente au avut un element puternic de „loterie”. Acum eFootball o să ofere modalitatea de a „culege” jucătorii preferați prin „Match Pass”. Un nou sistem bazat pe meciurile jucate, în care o să fie primite diferite obiecte virtuale. „Free and Paid and Match Passes” o să fie disponibile”.

Iar un ultim detaliu nou. Modul de joc „MyClub” o să aibe un sistem de „Battle Pass”, în loc de „loot boxes”.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii, puteți da click pe acest articol: PES se reinventeaza: va fi gratuit si crossplatform

Nu uitați: cu jocurile nu te joci!

Default image
I.G.
Iubește „Japoniaaa” mai rău ca Dorel.
Articles: 5