Kena: Bridge of Spirits a fost amânat

Noul exclusiv PlayStation și PC, Kena: Bridge of Spirits, a fost amânat cu mai puțin de o lună de la lansare. Acesta trebuia să se lanseze pe data de 24 august 2021.


În urma unui tweet de la studioul dezvoltator, Ember Lab, data de lansare a jocului a fost mutată în septembrie. Mai precis, jocul nu se va mai lansa pe 24 august, ci pe 21 septembrie. Kena: Bridge of Spirits este un joc action adventure care a fost anunțat odată cu dezvăluirea oficială a consolei PlayStation 5, în 2020.

Jocul va avea ca protagonist personajul titular, Kena, care va trebui să salveze pădurea în care trăiesțte de forțe malefice care încearcă să o corupă. Deși premisa jocului nu este cea mai originală, anunțul jocului a avut o recepție pozitivă. Acest fapt se datorează gameplay-ului arătat în trailere, mai precis o combinație dintre third-person combat, platforming și puzzle-uri. De asemenea, art-style-ul jocului pare parcă scos din filmele Disney.

Credit: Ember Lab

Kena: Bridge of Spirits se va lansa pe data de 21 septembrie 2021, pentru PS5, PS4 și PC. Pentru variante de PC, jocul va fi exclusiv Epic Games Store pentru o perioadă limitată.


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107