Jocurile PlayStation Plus din luna august

Jocurile PS Plus din luna august au fost confirmate pe site-ul oficial PlayStation – poate înainte de termen. De obicei, acestea erau anunțate într-un articol pe blogul companiei.

Cele trei jocuri vor putea fi descărcate începând cu data de 3 august, dacă aveți un abonament PS Plus activ.

De primul știam. Hunter’s Arena: Legends, dezvăluit de pe 12 iulie. Celelalte două jocuri PS Plus din luna august, cu aceeași variantă atât pentru PS4, cât și pentru PS5, sunt Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville și Tennis World Tour 2.

Hunter’s Arena: Legends

Hunter’s Arena: Legends este un nou battle royale. Se deosebește de popularele tituluri precum Fortnite sau PUBG prin numărul maxim de jucători. Limita maximă de jucători dintr-un meci va fi de 30 de persoane, acest număr fiind cu mult mai mic decât limita clasică din majoritatea titluri din acest gen. Totuși, spre deosebire de competitorii săi, acesta va avea o abordare melee, cu elemente de MOBA.

„Distrează-te cu lupte corp la corp. Dacă vrei să rămâi ultimul supraviețuitor, trebuie să-ți perfecționezi abilitățile de luptător.
Sistemul de lupte dinamic îți permite să folosești parări și contre, combinații aeriene și arte marțiale. Hunter’s Arena: Legends te va încânta cu lupte incredibil de intense.
Jocul combină elementele de RPG, arena de lupte multiplayer online (MOBA) și mecanica de battle royale, așa că îți vei putea defini propriul tău stil de joc, dar și strategiile cu care vei scăpa de concurență.
Hunter’s Arena: Legends te așteaptă cu meciuri 1v1 foarte intense, dar și cu modurile battle royale solo și în trei”
, se arată în descrierea jocului, pe site-ul oficial PlayStation.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Un joc din seria Plants vs. Zombies a celor de la EA Sports. Spre deosebire de Hunter’s Arena: Legends, acesta este deja lansat și este inclus pe lista EA Play. În mod normal, acesta ar costa 130 RON. Nu este un joc de tip AAA dar poate fi distractiv, mai ales că este gratuit.

„Pregătește-ți plantele pentru următoarele lupte în franciza Plants vs. Zombies: tensiunile nu mai rămân la Neighborville, ci se întind în noile regiuni de la periferia celui mai contestat oraș din gaming.
Alege una dintre cele 20 de clase de personaje adaptabile și pune-ți la punct jocul ca să câștigi noi recompense în luptă.
Fă echipă cu prietenii, local sau online, și faceți împreună provocările, distrugeți hoardele de inamici în PvE, luptați cu alții online sau încercați-vă norocul în noua Battle Arena”
, este descrierea oficială pe site-ul PlayStation.

Tennis World Tour 2

Dacă vrei să îi calce pe urme Simonei Halep, acum e momentul. În mod normal varianta basic a jocului costă 240 RON, dar acum va fi încercat de mai multă lume. Jocul în sine arată bine și are potențial – în special datorită faptului că acceptă 4 jucători în același timp. Așadar, te poți distra cel puțin o seară cu prietenii cu acest joc.

„Jucați ca cei mai buni jucători din lume sau creați-vă propriul jucător pentru a încerca să dominați clasamentul mondial. Ritm mai rapid, cu mai multe animații și mai mult realism: experimentați adevăratele senzații de tenis, în jocuri de simplu sau de dublu și provocați-vă prietenii la nivel local sau online.
Jucătorul tău, deciziile tale. În modul Carieră, vă gestionați sezonul, personalul, echipamentele și sponsorii. Și dacă sunteți la înălțimea provocării, puteți deveni noua vedetă a tenisului mondial.
Stăpânește timing-ul loviturilor tale, noua mecanică de servire și toate mișcările pentru a-ți domina adversarul, doar pentru distracție sau pentru a câștiga în modul Ranked”
, este descrierea oficială a jocului.

Default image
Phane
Pe D&D e urs mereu. IRL la fel.
Articles: 78