Horizon Forbidden West a fost AMÂNAT

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului 2021, Horizon Forbidden West, a fost amânat. Sony va muta lansarea jocului în primul trimestru al anului 2022, conform unui raport de la Bloomberg.

Horizon Forbidden West este un joc de acțiune-aventură open world și continuarea celebrului joc exclusiv pentru PlayStation 4, Horizon Zero Dawn. Acesta a vândut peste 10 milioane de copii din 2017. Continuarea este planificată atât pentru PlayStation 4, cât și pentru PlayStation 5.

Până acum, apăruseră deja speculații cum că acest joc nu va fi lansat la timp. În același timp, un oficial de la Sony, Hermen Hulst, anunțase în luna iulie că partea a doua a poveștii lui Aloy va fi gata la timp pentru „holiday season” (noiembrie-ianuarie). Totuși, el a menționat că „nimic nu e sigur” – declarație ce a tensionat mulți dintre fanii Horizon.

Horizon Zero Dawn și Horizon Forbidden West se remarcă prin faptul că se află în mijlocul unui cadru impresionant. Tehnologia avansată a unei civilizații din trecut combinată cu o societate tribală, de tip matriarhal (care este condusă de femei) dă naștere unui univers original. Gameplay-ul a fost și el un succes în primul joc, iar povestea „te prinde”. Aceste lucruri, și nu numai, au făcut din Horizon Zero Dawn un succes masiv pentru jucătorii cu o consolă PlayStation.

Din păcate, acest anunț cum că Horizon Forbidden West a fost amânat va dezamăgi o mare parte dintre fanii nerăbdători. Personal, abia aștept să văd cum arată și cum se simte acest joc pe PS5. Tot o părere personală este că, în loc să fie grăbit un joc și scos cu multe bug-uri și probleme, cum a fost cazul Cyberpunk 2077, mai bine este amânat și dezvoltat/publicat „ca la carte”.

Default image
Phane
Pe D&D e urs mereu. IRL la fel.
Articles: 78