Halo Infinite a primit în sfârșit o dată de lansare

Probabil cel mai așteptat exclusiv Xbox, Halo Infinite, a primit o dată de lansare la Gamescom 2021 Opening Night Live. Jocul se va lansa doar în câteva luni.


Microsoft a decis să amâne jocul până anul acesta, Halo Infinite având data inițială de lansare odată cu noua consola Xbox. Încă de atunci, fanii seriei au avut o recepție nu prea bună a jocului, iar studioul dezvoltator, 343 Industries, a decis să amâne lansarea. Însă, în timpul Gamescom 2021 Opening Night Live, un nou trailer pentru multiplayer-ul jocului a fost lansat alături de data de lansare: 8 decembrie. De asemenea, Microsoft va lansa și un controller, dar și o consolă Xbox Series X/S, amândouă limited edition și inspirate din Halo. Acestea se suprapun cu aniversarea de 20 de ani a seriei Halo, dar și Xbox.

Credit: Microsoft

Însă, jocul nu va beneficia de toate modurile de joc la lansare. Parcurgerea campanie în modul co-op și modul popular Forge din jocurile trecute nu vor fi prezente în prima zi. Amândouă vor fi disponibile după lansarea inițială a jocului. Joseph Staten, de la 343 Industries, a menționat că acestea vor fi disponibile la trei, respectiv șase luni de la lansare. De asemenea, acesta a divulgat și decizia amânării acestor moduri printr-un comunicat.

Prioritatea noastră numărul unu este să ne asigurăm că orice livrăm, ori de câte ori îl livrăm, atinge bara de calitate potrivită, pe toate platformele. Iar când ne-am uitat la aceste două experiențe – Campania cooperativă și Forge – am decis că acestea nu sunt încă gata.

Joseph Staten

Astfel, Halo Infinite se va lansa în sfârșit pentru Xbox Series X/S și PC pe data de 8 decembrie 2021.


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Credit: Microsoft
Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107