GTA VI – ce știm despre joc și cât să mai așteptăm!?

Poate cel mai așteptat joc la nivel mondial este cel din seria celor de la Rockstar Games: GTA VI. Acesta se regăsește în cadrul știrilor de ceva timp. Însă, cu actuala generație lansată acum mai bine de 8 ani, GTA V încă are o comunitate masivă în spate. Deci, de ce să se grăbească cei de la Rockstar să lanseze mult așteptatul joc? Așadar, vă prezentăm tot ce știm despre Grand Theft Auto VI.

Când și pe ce platforme va fi lansat?

Rockstar Games nu a comunicat o dată oficială, însă conform unor zvonuri, GTA VI va apărea între 2024 și 2025. Asta înseamnă un interval de 12 ani între cele două jocuri. Pare o perioadă îndelungată, dar s-ar putea să merite. De asemenea, acesta va fi lansat pe PlayStation5, Xbox Series X/S și, desigur, pe PC. Având în vedere platformele pe care va apărea jocul și timpul atât de îndelungat, cei de la Rockstar au gândit-o bine. Aceste console se confruntă cu o situație dificilă rezultată din stocuri foarte reduse. Astfel, Rockstar Games așteaptă o piață mai mare pe care să-și lansese produsul. Deci, dacă pentru noi, anul 2025 nu ne mulțumește, pentru Rockstar poate fi un prag optim. Așadar, se asigură că majoritatea jucătorilor au acces la console și, implicit, la joc.

Ce știm despre GTA VI până acum?

În primul rând, harta va fi o reîntoarcere la Vice City. Nu va fi cea mai mare mapă, însă, lumea va evolua în timp, ca urmare a apariției DLC-urilor. Dacă nu m-am făcut înțeles, această caracteristică se aseamănă cu schimbările hărții din Fortnite după update-uri. De asemenea, va fi păstrat sistemul ce permite schimbarea între caractere. În plus, unul dintre caractere se presupune a fi o femeie pricepută în ale tehnologiei.

Cum va arăta jocul?

Totul se învârte în jurul unei imagini apărute pe Reddit. Aceasta a creat vâlvă între internauți, presupunându-se că este o imagine din GTA VI. De asemenea, alții spun că este doar un mod pe actualul GTA. Oricum ar fi, sunt doar niște zvonuri și până la un anunț oficial, se pot schimba multe.

Default image
Pavel
Geograful echipei. Ne tot zice că Pământul are 4 puncte cardinale.
Articles: 24