Ghost of Tsushima: Legends – modul Rivals este pe drum

Noile actualizări încep să sosească pe 20 august alături de Ghost of Tsushima Director’s Cut. Apogeul culminează cu adăgarea modului Rivals pe data de 3 septembrie.

La aproape un an de la apariția jocului, Sony anunță implementarea modului Rivals la începutul lunii septembrie. Pe lângă modul propriu-zis, se vor adăuga trofee și customizări noi.

În ce constă modul Rivals?

Două echipe de doi jucători vor concura pentru a învinge dușmanii veniți în wave-uri. Cu fiecare dușman învins, veți colecta Magatama pe care o puteți folosi pentru a face rău celeilalte echipe. De exemplu, puteți cheltui Magatama pe Shades pentru a bloca efectele trimise de adversari, blestemele (health drain, exploding bodies, etc.), focul Hwacha și multe altele. După ce ați cheltuit suficient Magatama, veți debloca valurile finale de inamici. Completați-le înaintea celeilalte echipe pentru a câștiga!

Un upgrade implementat prin sistemul Gear Mastery

Cei de la Sony vor mai implementa sistemul Gear Mastery odată cu modul Rivals. Aceasta este o nouă extindere a sistemelor de progresie și recompense pentru Legends. Jucătorii care au câștigat echipament de nivel 110 vor putea acum să-l lege de o clasă și să activeze „Mastery Challenges”. Acest lucru va permite ca nivelul Ki al unei unelte să fie actualizat la 120 și, în cele din urmă, să deblocheze un al doilea slot. Pe măsură ce activați Mastery Challenges, puteți debloca, de asemenea, o nouă abilitate și noi tehnici pentru fiecare clasă.

Toate cele de mai sus vor fi disponibile fără costuri suplimentare dacă dețineți deja Ghost of Tsushima. Pentru cei ce nu dețin încă jocul, dar sunt interesați să încerce Legends, începând cu 3 septembrie, Sony oferă un nou mod de a cumpăra Legends, fără campania pentru un singur jucător jucată în pielea lui Jin Sakai.

În plus, Sony va adăuga un nou conținut în fiecare săptămână, din 10 septembrie până în 1 octombrie. Printre acestea se numără o hartă suplimentară Rivals, noi hărți de supraviețuire inspirate de Iki Island și regatul Iyo, și Trials of Iyo, o nouă versiune cu dificultăți mai mari a Raid-ului de anul trecut, oferind un nou set de clasamente online.

Default image
Pavel
Geograful echipei. Ne tot zice că Pământul are 4 puncte cardinale.
Articles: 24