Ghost of Tsushima Director’s Cut – Cum poți face update

În timp cu aniversarea de un an al fenomenalului joc, studioul Sucker Punch Productions anunță Ghost of Tsushima Director’s Cut.


Noua versiune a jocului promite îmbunătățiri considerabile față de varianta originală a jocului lansată anul trecut. Printre acestea se numără un nou DLC care se va desfășura pe o insulă vecină a celei din jocul principal numită Iki Island, înbunătățiri exclusive pentru varianta de PS5, și lip sync japonez.

De asemenea, cei care posedă versiunea de PS4 a jocului or să dispună și de o opțiune de transferare al progresului. Așadar, aceia dintre voi care nu au reușit să ducă la capăt experiența de pe PS4, vor putea să facă asta pe noua consolă de la Sony.

Pentru cei care nu vor să achiziționeze noua versiune, varianta de PS4 va primi o serie de patch-uri care vor îmbunătăți calitatea jocului, precum noi opțiuni de accesibilitate și noi îmbunătățiri ale combat-ului. De asemenea, dacă sunteți fani ai modului multiplayer al jocului, Legends, acesta va primi conținut și un mod nou.

Upgrade-ul la noua versiune nu va fi gratuit

Cei de la Sucker Punch au anunțat de asemenea că upgrade-ul de la versiunea originală la Director’s Cut nu va fi gratuită. Aceștia au anunțat noile opțiuni pe care cumpărătorii le vor avea pentru a upgrada la versiunea nouă:

  • Cei care posedă jocul original pe PS4 vor putea face schimbarea cumpărând din Playstation Store un upgrade în valoare de $19.99 USD.
  • Cei care cumpără versiunea de PS4 a Director’s Cut vor putea face schimbarea de pe Playstation Store cumpărând upgrade-ul în valoare de $9.99 USD.
  • Cei care vor să upgradeze de la versiunea originală de PS4 la Director’s Cut PS5 vor trebui să o facă prin a plăti $29.99 USD.

Ghost of Tsushima Director’s Cut se va lansa pe 20 August 2021 pentru PS4 și PS5.

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107