Epic Games oferă încă două jocuri gratis

Epic Games a confirmat oficial următoarele două jocuri care vor fi oferite gratuit pe platforma proprie. Acestea vor fi disponibile pentru descărcare pe PC între 22 și 29 iulie.

La fel ca în celelalte cazuri de jocuri oferite de către cei de la Epic Games, ele vor putea fi păstrate. Jocurile în cauză sunt Defense Grid: The Awakening și Verdun.

Defense Grid: The Awakening

Lansat în 2008, Defense Grid: The Awakening este un joc de tower defense dezvoltat de Hidden Path Entertainment.

„Defense Grid: The Awakening este un joc unic de tower defense, care va atrage jucătorii de toate nivelurile de calificare. O hoardă de dușmani invadează și rămâne la latitudinea jucătorului să-i oprească construind strategic turnuri de fortificație în jurul bazei lor”, se arată în descrierea jocului.

————————————————————————————————————————————————

Verdun

Verdun este un first person shooter în timp Primului Război Mondial. Jocul a fost lansat în 2015 de Black Mill Games și M2H.

„Războiul de tranșee vă pune în mijlocul luptelor intense de atac și apărare. Verdun este primul shooter multiplayer first person care se află într-un cadru autentic din Primul Război Mondial, oferind o experiență rar întâlnită pe câmpul de luptă”, se arată în descrierea jocului.

În prezent, Epic Games oferă jocurile Offworld Trading Company și Obduction pot fi obținute gratuit până pe 22 iulie. După această dată, cei de la Epic Games vor schimba oferta.

Platforma Epic Games Store se mândrește cu faptul că a oferit 103 jocuri gratis în anul 2020. Acestea au fost descărcate de 749 de milioane de ori, conform companiei.

Default image
Phane
Pe D&D e urs mereu. IRL la fel.
Articles: 78