Diablo 2: Resurrected – Detalii despre Open Beta

Versiunea beta de la Diablo 2: Resurrected este foarte aproape, chiar înainte de lansarea remasterului de luna viitoare. În plus față de detaliile furnizate de Blizzard, echipa a modificat modul în care va fi jocul cu prietenii.

Când apare Diablo 2: Resurrected versiunea beta? 

În ceea ce privește beta-ul în sine, cei care au precomandat remasterizarea sau Colecția Diablo Prime Evil, vor putea fi printre primii care vor verifica beta-ul pe 13 august la ora 13:00. ET (sau 20:00 în România) până la 17 august. Pentru cei care nu l-au precomandat, open beta-ul va avea loc în perioada 20 august la ora 13:00. ET până pe 23 august.

Platformele disponibile

Perioada beta este disponibilă pe PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One și PC. Din păcate, jucătorilor Nintendo Switch nu li se va acorda acces la aceasta. Pentru cei care fac precomenzi pentru a intra în primul val de testeri cu acces timpuriu, asigurați-vă că ați precomandat platforma pe care intenționați să jucați.

Eliminarea suportului IP TCP și ce înseamnă asta

Multiplayer TCP / IP este un mijloc ce facilitează formarea unei echipe online utilizând o conexiune peer-to-peer. Astfel, ia locul serviciilor dedicate de la companie. Este o modalitate prin care jucătorii Diablo pot intra în joc prin LAN și prin internet cu instrumente de la terți, precum Hamachi. Acest lucru le permite jucătorilor să acceseze Battle.net, platforma Blizzard pe care mulți au declarat că au șters-o. Acest lucru s-a realizat sub formă de solidaritate pentru situația în curs ce se concentrează în jurul procesului DFEH. După cum s-a menționat într-o postare de pe Reddit, există un dezavantaj. Se spune că jocul, în acest mod, face ca probabilitatea de a întâlni trișori este chiar mai mare. Dar nu este o problemă, deoarece Blizzard a adăugat o secțiune în întrebările frecvente ale jocului.

Default image
Pavel
Geograful echipei. Ne tot zice că Pământul are 4 puncte cardinale.
Articles: 24