Dezvoltatorii originali Tomb Raider dezvăluie un nou joc

În urma Gamescom 2021 Opening Night Live, o echipă formată din câțiva dezvoltatori ai primului joc Tomb Raider au anunțat un nou titlu. Acesta va dispune de un Early Access pe Steam începând cu 7 septembrie.


Gamescom 2021 Opening Night Live nu s-a încurcat cu dezvăluirea noilor jocuri. În doar două ore și jumătate am avut parte de peste 30 de premiere mondiale, printre care s-a numărat și un titlu neașteptat. Dacă nu ați vizionat evenimentul și vreți un rezumat al celor mai importante momente, aruncați un ochi pe lista noastră.

Jocul în cauză se numește Dream Cycle și este dezvoltat de Cathuria Games. Liderul acestui studio este nimeni altul decât Toby Gard, creatorul lui Lara Croft, una dintre, dacă nu, cea mai populară eroină din gaming. Printr-un trailer scurt, jocul prezintă personajul principal într-o perspectivă first-person, croindu-și drum printr-o junglă.

Credit: Cathuria Games

De asemenea, se pare că protagonistul poate folosi o serie de puteri magice și arme convenționale precum săbii sau arme de foc. Conceptul pare interesant, iar influența lui Toby Gard nu trebuie ignorată în acest proiect.

Dream Cycle va beneficia de Early Access exclusiv pentru Steam, începând cu data de 7 septembrie. De asemenea, cei care abia așteaptă titlul îl pot pune în wishlist chiar acum.


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Credit: Cathuria Games
Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107