Data turneului Fortnite Rift. Ariana Grande va susține mai multe concerte

Ariana Grande a fost confirmată oficial ca fiind următorul artist care va susține concerte în cadrul jocului Fortnite, după Marshmello și Travis Scott. Cei de la Fortnite au dezvăluit și zilele în care va avea loc turneul și implicit concertele artistei.

Ariana Grande anunță că în această săptămână, conform trailerului, pe data de 6 august va incepe un turneu „Grande”!

Pana acum doar se zvonea despre acest turneu, dar acum este confirmat oficial faptul că Ariana Grande va fi parte din Fortnite’s Rift Tour în perioada 6-8 august.
Spectacolul virtual se va desfășura pe cinci fusuri orare, cum a făcut Fortnite în trecut, pentru a găzdui jucători din diferite colțuri ale lumii.

Acest eveniment debutează încă de pe data de 4 august cu noi obiecte în Item Shop, precum ținuta Ariana Grande și Piggy Smallz Back Bling. Cei care vor participa la eveniment vor primi cadou un item special: umbrelă comemorativă Cuddly Cloudcruiser.

Credit: Fornite

Legat de prestația Arianei Grande, Epic Games vrea să păstreze o ușoară discreție. Nu au dezvăluit încă prea multe detalii, lăsând spectacolul să vorbeasca de la sine. Evident, spectacolul va fi unul neconvențional, nefiind unul de tip „performer-on-a-stage”.

Când poți participa

Dacă vrei să iei parte la spectacol, uite când poți să participi, în funcție de regiune:

  • Show-ul 1, America:
    Vineri, 6 august @ 18:00 ET (23:00 BST, 8:00 AEST pe 7 august)
  • Show-ul 2, Global:
    7 august @ 14:00 ET (19:00 BST, 4:00 AEST pe 8 august)
  • Show-ul 3, Asia și Oceania:
    8 august @ 12am ET (5am BST, 14:00 AEST)
  • Show-ul 4, UE + Orientul Mijlociu:
    8 august @ 10am ET (15:00 BST, 12:00 AEST pe 9 august)
  • Show-ul 5, America:
    8 august @ 18:00 ET (23:00 BST, 8:00 AEST pe 9 august)

„Recomandăm fanilor să sosească în Fortnite cu 60 de minute înainte de ora de difuzare, iar Playlistul Rift Tour ar trebui să fie difuzat cu 30 de minute înainte de fiecare spectacol. Înainte de sosirea Arianei, Rift Tour începe cu experiențe tematice Fortnite – asocierea pieselor populare cu momente bazate pe elemente din joc.”

Detalii complete pot fi obținute pe site-ul Rift Tour.

Default image
Razvanosaur
Îți vinde un pix și dacă scrii pe laptop.
Articles: 3