Cyberpunk 2077, update-ul 1.3 „este pe drum”

Update-ul 1.3 la Cyberpunk 2077 „este pe drum”. Marcin Momot, liderul pe comunitatea globală la CD Projekt Red, a răspuns unui tweet legat de următorul update în care anunță faptul că update-ul este în dezvoltare.

Tweet-ul la care Marcin a răspuns a fost între timp șters. Cei de la CDPR nu comunică prea des ce se va întâmpla cu Cyberpunk 2077 așa că comunitatea de gaming se mulțumește cu orice fel de informație.

Luând în considerare ce a spus Marcin, putem anticipa că următorul patch va fi unul mare, la fel cum au fost și 1.1 sau 1.2. Nu se știe excat dacă patch-ul va fi lansat o dată cu DLC-ul gratis promis de CDPR, dar posibilitatea există. Patch-ul 1.3 ar trebui să aducă arme noi, îmbrăcăminte, mașini și câteva obiecte necunoscute.

Fanii sunt îngrijorați că 1.3 nu va aduce aceleași modificări cum au adus 1.1 și 1.2. Cele două update-uri s-au concentrat pe bug-urile din timpul misiunilor și pe performanță, nu pe alterarea calității vieții sau pe adăugarea de conținut. CDPR a declarat că, în momentul de față, stabilitatea jocului este la un nivel acceptabil. De aceea, compania se concentrează mai mult acum pe crearea de conținut și nu pe înlăturarea bug-urilor. Aceasta este direcția spre care patch-ul 1.3 ar putea merge.

DLC-ul gratis e un motiv în plus pentru jucători să exploreze din nou Cyberpunk 2077. Fiind gratis nu ne putem aștepta la prea multe, dar ar trebui să conțină câteva misiuni noi și multe cosmetice care să ajute la personalizarea caracterului. O altă adiție a DLC-ului ar trebui să fie modul New Game Plus, pentru cei interesați să rejoace povestea jocului. CDPR poate profita dacă lansează update-ul împreună cu DLC-ul gratis.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49