Cyberpunk 2077: noul update lansează un DLC gratuit

CD Projekt Red a dezvăluit patch notes-urile noului update 1.3 al lui Cyberpunk 2077. Acesta se ocupă în principal cu stabilizarea gameplay-ului, dar va livra și un DLC gratuit pentru toți deținătorii jocului.


După amânările și lansarea precară a lui Cyberpunk 2077, acesta a devenit unul dintre cele mai controversate jocuri ale lui 2020. Cu toate acestea, dezvoltatorii polonezi CD Projekt Red s-au implicat enorm în remedierea situației după lansarea jocului. Noul update, 1.3 va încerca să rezolve unele dintre bug-urile încă prezente în joc, dar introduce și conținut nou.

Credit: CD Projekt Red

Noul update se lansează pentru versiunile de PC, PlayStation, Xbox și chiar și Google Stadia ale jocului. Noile îmbunătățiri ale performanței vin în forma „Dynamic Resolution Scaling”, ceea ce înseamnă că framerate-ul jocului va fi mai consistent. Acesta încearcă să rezolve problemele de frame drop pe care Cyberpunk le are în scene aglomerate, precum combat-ul.

De asemenea, patch-ul remediază probleme precum ajustarea nivelului de zoom al minimap-ului atunci când un autovehicul este condus. Numărul de autosave-uri pe care un jucător le poate avea crește de la 10 la 20, iar quick save-ul de la 3 la 10. Multe bug-uri prezente chiar și acum, la mai bine de 6 luni de la lansare, sunt în legătură cu gameplay-ul jocului. Astfel, cu acest update, NPC-uri nu se vor ascunde după cover chiar dacă aceștia sunt flancați, negustorii vor vinde arme și obiecte corect, și multe altele.

Ce include DLC-ul oferit gratuit?

Atunci când jucătorii vor intra în joc după efectuarea update-ului, în meniul Additional Content, aceștia vor putea selecta noi opțiuni. De exemplu, vor putea selecta un costum alternativ pentru Johnny Silverhand (Keanu Reeves), niște noi obiecte de cosmetică, dar și un skin pentru autovehicul. Obiectele cosmetice vor trebui însă deblocate prin avansarea în joc. Mai precis, două jachete vor fi disponibile în stash-ul lui V din apartament după plimbarea cu o mașină. Skin-ul pentru autovehicul însă va necesita finalizarea unei locații.

Pentru o listă completă a tuturor îmbunătățirilor, dar și a fix-urilor, dați click aici.


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107