Conducerea Xbox laudă controllerul de PS5

Fără îndoială, Sony a impresionat pe toată lumea în ceea ce privește caracteristicile PS5, chiar și concurența. Într-un interviu recent, Phil Spencer, vicepreședintele Xbox a lăudat controllerul Dual Sense, sugerând că Xbox are putea adăuga funcții similare la dispozitivele lor.

Cei de la Sony au schimbat complet maneta și au introdus funcții noi precum „adaptive triggers” și „haptic feedback”. Toți care au apucat să folosească noua manetă au lăudat-o. Printre ei s-a numărat și Phil Spencer într-un episod recent din „The Kinda Funny Gamescast”.

Viitorul companiei Xbox

Spencer a vorbit despre viitorul companiei. Acesta a afirmat că nu vor lansa accesorii sau periferice noi. Totuși, el a sugerat că o versiune nouă a manetei de Xbox Series X ar fi o posibilitate pentru viitor. În timpul interviului, liderul Xbox a fost întrebat dacă compania are intenția de a intra în partea de VR sau AR a industriei. Acesta a răspuns că momentan nu, însă compania este atentă la industria de PC.

La începutul anului, cei de la Microsoft au făcut un studiu în care au întrebat utilizatorii de Xbox Series X dacă au testat maneta Dual Sense de la Sony, daca au simțit că este „next-gen”, și dacă au găsit funcții pe care le doresc pe manetele de Xbox. În cazul in care Microsoft decide să pregătească o nouă manetă pentru Xbox, acest lucru ar putea dura câțiva ani. Bine, până la urmă vorbim de Microsoft, nu ne-ar surprinde să scurteze acest proces.

Acum nu putem face altceva decât să așteptăm, probabil va dura câțiva ani până să auzim ceva concret. Microsoft a lăsat de înțeles că ar fii interesați de funcțiile noi de la controllerul PS5, deci este posibil ca pe viitor să avem o nouă manetă de Xbox. Suntem curioși să vedem ce aduc nou în viitor.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Lup
E chel de mic, prea mult stres la grădiniță.
Articles: 5