Civilization VI Anthology: o experiență completă, acum și pe console

Pe când fanii seriei legendare de jocuri de strategie așteaptă un nou titlu, mulți încă nu s-au săturat de acesta. Acum cu anunțarea ediției Civilization VI: Anthology și pentru console, este mult mai ușor să te bucuri de tot ce are de oferit acesta.

Creat de legendarul Sid Meier, seria Civilization este una dintre cele mai premiate serii de jocuri ale tuturor timpurilor. Deși ultima parte a seriei a fost lansată acum 5 ani, aceasta se bucură încă de multă atenție. Pe lângă update-uri regulate și noi expansion packs, jucătorii înrăiți au avut cu ce să se joace când vine vorba de acest titlu.

Ce oferă acest pachet?

Sid Meier’s Civilization VI: Anthology va oferi experiența completă celor care nu au reușit încă să se alăture acestei serii. Pachetul Anthology va oferi jocul principal, alături de șase dlc-uri și trei expansion packs. Acestea sunt: Rise and Fall, Gathering Storm și New Frontier Pass.

Credit: 2K Games

Acest pachet a fost lansat prima oară pe PC, unde se află majoritatea jucătorilor, însă acum va fi disponibil și pe console. Pentru fanii seriei care se joacă predominant pe console (prezent la datorie) acest pachet reprezintă un mare bonus. Este ușor de ignorat cât de dependent poate deveni acest joc, acest pachet constituind experiența supremă a lui Civilization VI.

Sid Meier’s Civilization VI: Anthology este disponibil acum pe PS4, Xbox One și Nintendo Switch.


Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107