Call of Duty Vanguard: Reveal-ul va avea loc pe Warzone + recompense

Activision va anunța oficial Vanguard printr-un eveniment live pe Warzone. Acesta se numește „Battle of Verdansk” și va avea loc astăzi, 19 august, la ora 20:30.

Call of Duty: Vanguard a fost dezvăluit oficial cu un trailer de prezentare. Jocul va fi dezvăluit mai formal astăzi, 19 august, prin modul Battle Royale din Warzone. Activision a confirmat acest lucru în timp ce se confruntă cu un proces din partea statului California privind hărțuirea sexuală și discriminarea împotriva femeilor.

Activision a împărtășit mai târziu și mai multe detalii despre Bătălia de la Verdansk, spunând că va introduce noi arme și obiective de finalizat. Dar totul rămâne foarte tainic, Activision păstrând o notă de mister. Toți cei care participă la bătălia de la Verdansk vor primi un set special, incluzând o armă, un cuțit și un ceas.

De asemenea, toți cei care pornesc orice playlist în Warzone între orele 19:30 – 20:29 vor primi XP dublu, XP dublu pentru armă și XP dublu la battle pass pentru 59 de minute, înainte de propriu-zisa dezvăluire a jocului.

Default image
Pavel
Geograful echipei. Ne tot zice că Pământul are 4 puncte cardinale.
Articles: 24