Bungie și Ubisoft au dat în judecată un site de hack-uri

Bungie și Ubisoft, dezvoltatorii jocurilor online Destiny 2 și Rainbow Six: Siege, s-au unit și au dat în judecată organizația Ring-1, un site de hack-uri. Această organizație vinde hack-uri pentru o serie de jocuri online.

Procesul a fost început în California și susține că produsele organizației „nu doar că afectează și distrug experiența jocului, dar și bunul demers al afacerilor reclamanților și reputația acestora în comunitatea lor de jucători.”

Ring-1 vinde hack-uri pentru jocuri online pe baza unui abonament, susține PC Gamer. Printre aceste jocuri se numără Destiny 2, creat de Bungie, și Rainbow Six: Siege, creat de Ubisoft. Utilizatorii pot cumpăra pe săptămână cu 25$ (104 lei) un abonament pentru Siege sau cu 30$ (125 lei) pentru Destiny. Aceste abonamente îți oferă o serie hack-uri care îți dau avantaje în timpul jocului, un exemplu de avantaj fiind aimbot-ul.

Cele două companii acuză Ring-1 și de copyright și încălcarea mărcii comerciale. În caz este menționat faptul că pagina web a organizației conține elemente de design care aparțin celor două jocuri.

Un ultim aspect al procesului este că cele două companii solicită daune financiare din distribuirea de hack-uri. Suma exactă nu este menționată dar totalul a fost estimat la milioane de dolari de către reclamanți.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Mihai
„H”-ul e mut.
Articles: 49