Alexandru „Andu” Rădulescu – perla fotbalului virtual

În continuarea seriei Pro-Views, vă aducem un material special cu Alexandru „Andu” Rădulescu. Practic, campionul național en-titre la FIFA. A câștigat acest titlu în FIFA 20, jucând cu Hermannstadt, dar, anul acesta turneul nu a fost organizat din cauza pandemiei.

Cu sufletul e sătmărean, chiar dacă stă în București. Un băiat cu poftă de joacă și foarte mult umor, pe care îl puteți urmări pe canalul lui oficial de YouTube. Fără alte introduceri, haideți să îl lăsăm pe el să ne zică cine este, de fapt, Andu – omul din spatele ecranului.

Cum te-ai descrie în câteva rânduri?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „Sincer, onest, ambițios (a fost doar un rând).”

Dacă nu ar fi existat FIFA, în ce joc ți-ar fi plăcut să devii profesionist?

Alexandru „Andu” Rădulescu: CS:GO 100%.”

Cum te-ai simțit când ai devenit campion național?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „A fost o senzație unică, pentru chestii de genul m-am apucat de gaming. Sunt supărat pentru că nu s-a făcut la FIFA 21 campionatul național.”

În opinia ta, crezi că FIFA va deveni free-to-play?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „Nu.”

Cum este Beta-ul la FIFA 22?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „Beta-ul nu este nici măcar la 50% din jocul real, și n-am apucat momentan să joc deoarece sunt în vacanță.”

alexandru-„andu”-radulescu-fifa-draft
Credit: Andu/ Facebook

Te-ai apucat relativ recent de Pro Clubs. Ce părere ai despre acest mod?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „Cu mici ajustări, ar fi un mod super interesant. Mulțumesc celor de la Olimpia Satu Mare pentru invitație.”

Crezi că are un viitor în România?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „Desigur, atât timp cât vor începe competițiile și vor veni și câteva finanțări. Am văzut foarte mulți oameni pasionați de Pro Clubs și ar fi păcat să nu urce scena.”

Cum ar trebui încurajată înființarea unui departament de esports la echipele de fotbal?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „Cu toții așteptăm legea esports, iar după aceea trebuie să ne uitam la cluburi de fotbal de afară, să luam exemplul lor.”

Care a fost cel mai emoționant moment din viața ta?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „Jucând fotbal (la un nivel bun de juniori), m-am întâlnit cu multe meciuri în care au fost foarte mulți spectatori. Au fost două meciuri în care n-am mai înțeles nimic 90 de minute: finala campionatului național de juniori vs Viitorul Constanța, unde au venit la meci suporteri din peluza Nord și Sud și un meci de liga 3 vs Petrolul Ploiești, cu 7.000 de oameni în tribună.”

Ce faci în timpul liber?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „Îmi place foarte mult să fac sport (momentan sunt puțin avariat) și să petrec timpul cu cei apropiați.”

Cea mai importantă lecție de viață învățată pe propria piele?

Alexandru „Andu” Rădulescu: „Fii om cu cel care e om cu tine.”

Deocamdată atât. Pentru mai multe materiale, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Phane
Pe D&D e urs mereu. IRL la fel.
Articles: 78