A fost anunțat primul joc PS Plus din luna august

Pentru deținătorii de console PlayStation, abonamentul PS Plus reprezintă nu doar o portiță către mediul online. Acesta înseamnă și o modalitate prin care aceștia pot primi jocuri care însoțesc costul acestui abonament, fără a plăti adițional.


De regulă, PlayStation anunță fiecare listă de jocuri dăruită împreună cu abonamentul PS Plus în ultima miercuri a lunii. Însă, printr-o postare pe blogul lor, aceștia au anunțat unul dintre cele trei jocuri gratuite pentru din luna august.

Hunter’s Arena: Legends – primul joc al lunii august

Credit: Mantisco

Hunter’s Arena: Legends este un nou battle royale creat de către studioul chinezesc Mantisco. Anunțul a fost făcut după ce studioul a confirmat faptul că jocul va părăsi Early Access de pe Steam pe data de 3 august. Ulterior, aceștia, împreună cu cei de la PlayStation au confirmat faptul că jocul va aparține listei PS Plus din acea lună.

Acest battle royale se deosebește de popularele tituluri precum Fortnite sau PUBG prin numărul maxim de jucători. Limita maximă de jucători dintr-un meci va fi de 30 de persoane, acest număr fiind cu mult mai mic decât limita clasică din majoritatea titluri din acest gen. Însă, Hunter’s Arena: Legends se mândrește ca fiind un battle royale melee diferit față de formula shooter întâlnită în majoritatea jocurilor.

De asemenea, jucătorii vor putea alege din 17 vânători diferiți, având astfel o asemănare cu titluri MOBA. Jocul va dispune de asemenea de trei moduri de joc: Solo, Trio și Tag Match. Astfel, acest battle royale schimbă puțin formula de succes a genului, însă rămâne de văzut dacă acesta va da lovitura.

Hunter’s Arena: Legends se va lansa pe 3 august 2021, și va fi parte din lineup-ul lunii august PS Plus pe PS5. Restul jocurilor din august vor fi anunțate de către PlayStation pe data de 28 iulie.


Ești curios ce alte jocuri se vor mai lansa în august? Intră pe calendarul nostru de lansări pentru a vedea toate lansările de jocuri ale acestui an. Spor la joacă și rămâneți pe Games Row!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107