Ce jucători vor fi pe coperta NBA 2K22. Va fi disponibil în patru ediții

Cei de la 2K Sports au anunțat jucătorii care vor apărea pe coperta jocului, dar și data de lansare. Pe lângă acestea, noul joc de anul acesta va dispune și de trei ediții speciale.


Fanii sportului și al jocurilor celor de la 2K vor putea pune mâna pe noul joc pe 10 septembrie. Alături de data de lansare, aceștia au anunțat și atletul de pe coperta principală – Luka Dončić. Jucătorul celor de la Dallas Mavericks se află în cel de-al patru sezon al său din campionatul american. De asemenea, culorile aflate pe coperta jocului indică și un omagiu țării de origine a baschetbalistului – Slovenia.

Credit: 2K Sports

Pe lângă ediția standard a jocului, au fost anuțate încă trei ediții speciale comemorative. Acestea includ aniversarea de 25 de ani a WNBA – liga profesionistă de baschet feminin din Statele Unite. Pe coperta acestei ediții se află jucătoarea Candace Parker de la Chicago Sky. Aceasta este și prima instanță când o jucătoare feminină se află pe coperta unui joc NBA 2K. Din păcate pentru aceia dintre voi care și-ar fi dorit această ediție, aceasta se va lansa exclusiv în America de Nord.

Credit: 2K Sports

O a treia ediție comemorează aniversarea de 75 de ani a ligii profesionale de baschet. Pe coperta acestei ediții se află legendele Kareem Abdul-Habbar și Dirk Nowitzki, alături de jucătorul celor de la Brooklyn Nets Kevin Durant. Această ediția va include și clasicele recompense de pe precedentele „Legends Editions” din anii trecuți. Printre aceste recompense se află: 100,000 VC (banii virtuali ai jocului), cartonașe pentru modul MyTeam și multe altele.

Credit: 2K Sports

Ultima ediție a jocului nu aniversează nimic special, însă aceasta reprezintă versiunea cross-gen a titlului. Aceia care vor să facă saltul de la consolele last-gen la current-gen vor trebui să cumpere această ediție. 2K Sports a făcut cunoscută politica de a cere mai mulți bani pe edițiile current-gen încă de anul trecut.

Credit: 2K Sports

Cât costă fiecare ediție a jocului?

În afară de ediția WNBA care nu va fi disponibilă la noi în țară, cele trei ediții pot fi cumpărate pentru toate consolele current-gen, last-gen și PC. Prețul edițiilor este în felul următor:

  • NBA 2K22 Standard Edition – 339.90 RON pentru PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch și 354.90 RON pentru PS5 și Xbox Series X/S.
  • NBA 2K22 Cross-Gen Digital Bundle – 404.90 RON pentru PS5, PS4, Xbox Series X/S și Xbox One.
  • NBA 2K22 75th Anniversary Edition – 474.90 RON pentru PS5, PS4, Xbox Series X/S și Xbox One. Prețul pentru Nintendo Switch și PC încă nu a fost anunțat.

Cei de la 2K Sports nu au comentat însă asupra jocului propriu-zis. Aceștia au menționat doar o prezentare vizuală îmbunătățită, un AI mai deștept și experiențe noi de joc. Știind istoria celor de la 2K cu această franciză, această declarație nu trebuie luată ca atare. De altfel, asta se spune în fiecare an, fără a se face vreo mare îmbunătățire. Același lucru se poate spune și despre EA cu franciza FIFA, de asemenea.

Pentru cele mai noi știri din gaming, rămâneți pe Games Row și spor la joacă!

Default image
Radu
Un fel de Sherlock Holmes, dar a greșit țara.
Articles: 107